Koregrafin vastaanotto / Grey Cube Festival

Sibiri osallistuu lauantaina 22.8 Grey Cube festivaalin Koregrafin vastaanotto teokseen. Koreografin vastaanotto on tanssitaiteilija, koreografi Favela Vera Ortizin osallistava teos, jossa kuudelle osallistujalle työstetään jokaiselle oma sooloteos näiden toiveiden ja aiheiden pohjalta. Yleisö voi seurata sooloteosten valmistumista häkin ulkopuolelta.
klo 11-18 Grey Cube Galleria

Sibiryn osuus kl 17:00

Sibiry will Saturday 22.8 take part in the Grey Cube festival’s ”Koregrafin Vastaanotto” (Choreographer’s reception). The perfrmance is dance artist and choreographer Favela Vera Ortiz’s participatory piece where six performers will make creating a solo piece. The audience can view the creation outside the cage.

Sibiry’s part is at 17:00

KOREOGRAFIN VASTAANOTTO | SUURTEOS: DARWIN`S GIRLS | ZOO | THINKERIES POTBELT | ZOOVISION

Koreografin vastaanotto on tanssitaiteilija, koreografi Favela Vera Ortizin osallistava teos, jossa kuudelle osallistujalle työstetään jokaiselle oma sooloteos näiden toiveiden ja aiheiden pohjalta. Yleisö voi seurata sooloteosten valmistumista häkin ulkopuolelta.
klo 11-18 Grey Cube Galleria

Darwin ́s Girls on kestollinen esitys, jossa tekokarvoitukseen pukeutuneet naiset viettävät yhden kokonaisen päivän Korkeasaaren vanhassa karhulinnassa. Darwin ́s Girls on uusi versio samannimisestä esityksestä, joka nähtiin samassa paikassa kesällä 2014. Teos on feminismiä tutkivan SUURTEOS // MAGNUM
OPUS -esityssarjan kolmas osa, työryhmässä mm. Anni Klein, Anna Cadia, Anna Maria Häkkinen, Saara Kotkaniemi ja Aino Voutilainen.
klo 11-19 Grey Cube Galleria II

Thinkeries Potbelt on improvisoitujen paikkasidonnaisten musiikkiteosten sarja, jonka alaisuudessa anonyymit musiikkityöläiset työskentelevät uutterasti. Elektroniikasta vastaa arkkitehti Tuomas Toivonen, saksofonista Jarno Tikka ja kontrabassosta Lukas Growe.
klo 11-14 Grey Cube Galleria III

Zoo perustuu Korkeasaaressa vuonna 2012 ja 2013 salaa äänitettyihin ihmispuheisiin, siihen mitä ihmiset eläinhäkkien äärellä puhuvat. Esitys on kestollinen lukutapahtuma, jonka aikana katsojat voivat mennä ja tulla. Työryhmä: Anna Maria Häkkinen, Kati Korosuo, Katariina Numminen, Lotta Suomi, Tuomas Tulikorpi, Tuire Tuomisto, Sami Vehmersuo.
klo 15-17 Grey Cube Galleria III

Festivaalipäivänä yleisö pääsee tutustumaan residenssitaiteilija Eero Yli-Vakkurin Zoovision-terraariokypärään, jonka sisällä vaeltavat sirkat ja torakat. Kypärä on käytössä ja kokeiltavissa molemmilla festivaaleilla 22.8. ja 4.9.

Sisäänpääsy Korkeasaaren pääsylipulla.
Pidätämme oikeuden ohjelman tai aikataulun muutoksiin.

Tapahtuma kotisivuilla:
http://greycube.paikantuntu.fi/tapahtumat/grey-cube-festival-22-8-2015-ohjelma/

Korkeasaaren kauan tyhjillään olleet karhulinnat muuntuivat paikkasidonnaisen nykytaiteen näyttämöiksi kesällä 2014 osana Maaseudun Sivistysliiton alulle pane- maa Paikan tuntu –hanketta ja saivat nimikseen Grey Cube Galleriat. Näyttelyohjelma sekä kahdelle eri päivälle levittäytyvä Grey Cube Festival ovat saaneet innoitusta karhulinnojen historiasta, eläintarhan tematiikasta ja paikan identiteetistä. Grey Cube Galleriat sijoittavat itsensä valkoisen kuution (white cube) ja mustan laatikon (black box) välimaastoon ammentaen molempien taiteiden perinteestä.

Grey Cube Festivalia ovat tukeneet Koneen Säätiö, Keskitien tukisäätiö, Helsingin kulttuurikeskus ja Taiteen edistämiskeskus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s