Teria Sira, Ystävyyden polku ry. on nimensä mukaisesti helsinkiläisten ystävysten v. 2015 perustama yhdistys, jonka tavoitteena on tuoda esille burkina fasolaista kulttuuria Suomessa.

Tärkeimpänä linkkinä toiminnassa on Burkina Fasossa syntynyt mutta sittemmin Suomeen asettunut tanssija/koreografi Sibiry ”Bebe” Konate, jonka innoittamana yhdistys on syntynyt. Sibiry ohjaa viikoittain Teria Siran järjestämiä afrotanssitunteja, joissa tanssitaan niin perinteistä kuin nykytanssiin pohjautuvaa afrotanssia.

Yhdistyksen tarkoituksena on tulevaisuudessa järjestää tapahtumia, joissa burkina fasolainen kulttuuri pääsee edukseen niin tanssin, musiikin kuin ruoan muodossa. Yhteistyö ja projektit Burkina Fasoon esim. tanssikurssin muodossa sekä yhteisöprojektit ovat suunnitteilla. Teria Sira on avoin jäsenyhdistys johon kaikki ovat tervetulleita. Vuosijäsenyys on 15 € vuodessa ja sillä saa mm. alennusta tanssikursseissa.

Tervetuloa tutustumaan, tanssimaan ja kokemaan mukavaa yhdessäoloa Teria Siran kanssa.

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä teriasirayhdistys@gmail.com

Teria Sira hallitus 2015-2016

Sibiry Bebe Konate, puheenjohtaja

Satu Sarkola, varapuheenjohtaja

Elina Rauhala, rahastonhoitaja

Linda Karvinen, sihteeri

 

Teria Sira r.y., Friendship path was founded in 2015 by a group of friends in Helsinki with the aim of promoting the culture of Burkina Faso in Finland.

One important link and inspiration to the association is the professional dancer and choreographer Sibiri Bebe Konate, who has born in Burkina and now settled in Finland. Sibiry teaches weekly Teria Sira afrodance classes, where both traditional and modern afro dances are taught.

The aim of the association in the future is to organize various events where the Burkina Faso culture can be enjoyed through dance, music and food. Plans include also Cooperation and projects in Burkina Faso in the form of dance and community projects.

Teria Sira is an open membership association where everyone is welcome! Yearly membership fee is 15€ a year and membership benefits include for example reduced dance course prices!

Welcome to enjoy getting to know each other, dance and good company in Teria Sira.

For more information, please contact us at teriasirayhdistys@gmail.com

Teria Sira Board 2015-2016

Sibiry Bebe Konate, chairperson

Satu Sarkola, vice-chairperson

Elina Rauhala, treasurer

Linda Karvinen secretary