Afro on Ice – Wassa Wassa tapahtuma

Kultuuriyhdistämö Interkultin kanssa Sibiry Konate järjesti luultavasti ensimmäistä kertaa Afrotanssia jäällä Helsingissä. Koko perheelle tarkoitettu tapahtuma keräsi niin osallistujia kuin katsojia Töölönlahdelle. Tanssiessa tuli niin lämmin että takki otettiin pois. Tanssia oli säestämäss ammattimuusikot Karim Sory ja Mercau Sanou, molemmat kotoisin myös Burkina Fasosta. Toivottavasti Etelä-Suomen säät sallii jatkossakin jää-afrotanssin! 🙂

 

201803 Wassa Wassa2018 Wassa Wassa 2

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s