Syksyn 2018 NykyAfro ja Afro

Syksy saapuu, mutta afrotanssin parissa lämpöä riittää!

Sibiry Konaten syksyn afrotunnit maanantaisin Studio Tamborissa – avoin taso

Kausi ma 3.9.-10.12.2018 (15 krt)

NykyAfro klo 17-18
Afro 18-19

Hinta: 1 tunnin kurssi 170 euroa, kahden tunnin kombo edullisesti 250 euroa. Kertamaksu 15 euroa.
-15% alennuksen saavat Teria Siran jäsenet, työttömät, opiskelijat ja vanhempainvapaalla olevat.

Paikka: Studio Tambor, Katajanokalaituri 5, 00160 Helsinki. 

Ilmoittautumiset: sibirykonate.company@gmail.com

FB Tapahtuma: 

NykyAfro 17-18
Nykytanssijana Sibiry yhdistää uuttaa ja vanhaa. Perinteisen afrikkalaisen tanssin liikekieli yhdistyy nykytanssin mielikuvatyöskentelyyn ja ajatusmaailmaan. Yllättävät liikeyhdistelmät virkistävät kehoa ja mieltä, ja tuovat uutta inspiraatiota.

Afro 18-19
Tällä tunnilla pääset helposti mukaan afrotanssin pyörteisiin, ja opit tuntemaan ja tanssimaan rytmejä, joita soitetaan perinteisissä juhlissa ja seremonioissa. Pelkästään Burkina Fasossa on yli 60 eri etnistä ryhmää. Jokaisella ryhmällä on oma kielensä, kulttuurinsa ja tanssinsa. Perinteisessä afrikkalaisessa tanssissa rytmi, maasta lähtevä voima ja musiikki ovat tärkeässä osassa; tanssi on fyysistä ja rytmikästä. Tunnilla eri rytmit Länsi-Afrikasta ja etenkin Burkina Fasosta tulevat tutuksi.

Tunneilla ei ole live-säestystä, mutta oppilaat pääsevät tutustumaan laajalti erilaisten burkinafasolaisten ja länsiafrikkalaisten artistien musiikkiin.

Sibiryn tanssifilosofia on hyväksyä maailma, ihmiset ja eri kulttuurit sellaisina kuin ne ovat; erilaisuus on rikkautta. Hänen tuntinsa ovat huikea yhdistelmä eri tanssityylejä, musiikkia, energiaa, fyysistä treeniä ja puhdasta tanssimisen iloa. Afrotanssi auttaa purkamaan stressiä ja löytämään uuden tavan liikkua. Tyhjennä mielesi, heittäydy liikkeeseen ja ole läsnä hetkessä!

Sibiry Konaté on kotoisin Bobo-Dioulassosta Burkina Fasosta. Hän aloitti tanssijan uransa kotimaassaan perinteisen tanssin pohjalta, ja alkoi suuntautua nykytanssiin osallistuttuaan Carolyn Carlssonin opetukseen Ouagadougoussa ja Kettlyn Noêlin kurssille Bamakossa. Konaté suoritti koreografin opintojaan Centre de Dévélopement Chorégraphique La Térmitèressa ja Ranskan kansallisen tanssin keskuksessa (CND). Suomessa hän on esiintynyt tanssijana Turun Kaupunginteatterin sekä Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Interkult Kassandran produktioissa. Konaté on myös tehnyt omia koreografioita vuodesta 2010 lähtien. Hänen viimeisin teoksensa Saviruukku esitettiin Täydenkuun Tanssifestivaalilla kesällä 2018.

See Less

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s