Dambe ensi-ilta 28.3.2020

IMG-20200217-WA0000

 

Soolotanssiesitys kertoo matkasta, kadonneen Damben etsimisestä. Koreografia yhdistää länsiafrikkalaista perinnettä, eurooppalaista nykytanssia ja suomalaista kansanmusiikkia. Musiikissa yhteisen soinnin löytävät afrikkalainen ja suomalainen perinteinen- ja nykymusiikki. Teoksen ensi-ilta on 29.3.2020  teatteri Universumissa . Demo on esitetty Loviisassa ja Helsingin Korjaamon Wassa – Wassa – tapahtumassa Nomads Festivaalilla. 

Dambe on ikivanha länsiafrikkalainen käsite, joka merkitsee yhteisöllistä kunniaa, rehellisyyttä ja käytöstapoja. Damben ylläpitäminen merkitsee suvusta, yhteisöstä ja ympäristöstä huolehtimista sekä keskinäisen luottamuksen rakentamista. 

 

Työryhmä

Koreografia ja tanssi Sibiry Konaté  | Musiikki Marjo Smolander | Käsikirjoitus ja dramaturgia Annamari Karjalainen | Puvustus Karoliina Halsti Ndiaye | Videot Elizabeth Aaltonen | Videokuvaus Elizabeth Aaltonen ja Kasimir Lehto | Valosuunnittelu, videotekniikka Aleksi Karjalainen | Tuottaja Linda Konaté

 

Dambe työryhmä on saanut rahoitusta Taiteen Edistämisen Keskukselta, Samuel Huber säätiöltä, Alfred Kordelin säätiöltä ja Helsingin kaupungilta sekä tuotannollista tukea Esitystaiteen keskukselta ja Universum ry:ltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s