Kurssit

Tanssiopettajana Sibiry Konate Suomessa tunnettu ammattitanssija ja koreografi, jolla on näyttävä ura afro- ja nykytanssin parissa. Hänet tunnetaan niin nykytanssin kuin perinteisten länsiafrikkalaisten tanssien opettajana sekä kotimaassaan että eri puolilla Eurooppaa. Suomessa hän on opettanut mm. Zodiakissa ja Etno Fitnessillä, sekä pitänyt workshopeja useiden eri tapahtumien yhteydessä.

Sibirylle tärkeää tanssissa on kommunikaatio ja hetkestä kaiken irti ottaminen. Sibiryn tunneilla saa onnistumiskokemuksia ja on helppo päästää irti ja antaa tanssin liikkeen ravistella pois kaikki ylimääräinen ja vaan irrotella!


Syksy 2020

Heittäydy liikkeeseen -kurssilla yhdistetään nykytanssia afrikkalaisen, erityisesti burkinafasolaisen tanssin liikekieleen ja rytmiin, joka lähtee maasta kehoon. Kurssi järjestetään tiistaisin 13.10.-10.11. klo 18-19.30 (huom! 27.10. klo 18.45-20.15), ja osallistumismaksu on 65€.

Lisätietoa kurssista Zodiakin sivuilta.

”Tanssin opetus on ollut tasokasta ja haasteellista. Koreografiat ovat olleet rytmeiltään ja liikekieleltään mielenkiintoisia. Vauhtia on piisannut Afro-tunnilla!”

— Afro-kurssilainen

“Kiitokset opettajalle, rumpaleille ja järjestäjälle upeista, energisistä, iloisista ja haastavista tanssihetkistä!”

— Workshop-osallistuja